Vážné dopravní nehody 30. 7. 2018 – 5. 8. 2018

Pondělí 30. 7. 2018

ZALUŽICE (okr. Michalovce, Slovensko) – Řidič osobního vozu z nezjištěného důvodu vyjel ze silnice a narazil do betonového sloupu, od něhož se odrazil na protilehlý billboard. On i jeho spolujezdkyně na místě zemřeli.

ROKYCANY – Řidič motocyklu při předjíždění kamionu odbočujícího vlevo narazil do jeho palivové nádrže, což způsobilo požár obou vozidel. Motocyklista na místě zemřel.

Středa 1. 8. 2018

KAMENNÝ ÚJEZD (ORP České Budějovice) – Řidič osobního vozu nerespektoval zabezpečovací zařízení a vjel na železniční přejezd, kde se střetl s projíždějícím vlakem. Byl na místě mrtev.

ŘEHLOVICE (ORP Ústí nad Labem) – Při nehodě čtyř vozidel na dálnici D8 jeden z účastníků zemřel a pět dalších bylo zraněno.

BISKUPICE (ORP Prostějov) – Řidič dodávky při míjení srazil dva cyklisty. Jeden z nich na místě zemřel.

Čtvrtek 2. 8. 2018

VYSOKÁ LHOTA (ORP Pacov) – Řidič osobního vozu nedal přednost kamionu na hlavní silnici a střetl se s ním. Byl na místě mrtev.

Sobota 4. 8. 2018

VYŠEHOŘOVICE (ORP Brandýs nad Labem-Stará Boleslav) – Řidič osobního vozu z nezjištěného důvodu vyjel ze silnice a bokem narazil do stromu. Byl těžce zraněn, jeho spolujezdec na místě zemřel.

BIAŁA PODLASKA (Lublinské voj.) – Řidič osobního vozu z nezjištěného důvodu vjel do protisměru, kde se střetl s protijedoucím nákladním vozidlem. Byl na místě mrtev.

Neděle 5. 8. 2018

CHOTĚBOŘ – Řidič osobního vozu z nezjištěného důvodu vyjel ze silnice a narazil do stromu. Po nárazu začalo vozidlo hořet, oba cestující na místě zemřeli.

STRUŽNÁ (ORP Karlovy Vary) – Řidič osobního vozu pod vlivem alkoholu vjel do uzavřeného úseku silnice, kde havaroval do výkopu. Jeho spolujezdkyně na místě zemřela.

Související článek: Statistika dopravních nehod 30. 7. 2018 – 5. 8. 2018 (31. týden)

Autor: Pavel Řeha

Zeptejte se na dopravní nehody za minulý týden v diskuzním fóru na Po dálnici.cz.